27 april, 2006

Hur ska det vara?

En dags arbete av Anders och hans mannar har resulterat i ett fyllt hål, det är så det verkar i alla fall. Vi hade på tomten innan "grundkillarna" kom dit lämnat ett hål, ungefär så stort som huset skulle bli men vi visste att det behövdes vidgas på alla ledder. Som det ser ut så är det inte vidgat tillräckligt utan att "grundkillarna" har valt den enkla vägen.

Först imorgon får jag reda på hur de ska lösa "underarbetet" för vår vinterträdgård och för kanarpen. Kanarp är ett udda ord som inte jag heller visste vad det var förrän jag fick förklarat för mig att det är ett annat ord för utbyggnad.

Jag misstänker att man har missat och trott att man kan fortsätta med att göra klart grunden utan att jag då ser vad som döljer sig under. Om jag har rätt i mina misstankar eller inte visar sig först imorgon. Hur gott kommer man sova i natt?

Här hade man gått och hoppats att allt bara skulle flyta på men det är uppenbarligen inte så. Från nu så gäller stenkoll på allt. Usch nu sitter jag och retar upp mig, kanske i onödan.

Inga kommentarer: