16 april, 2006

Nervositet - Det känslomässiga inlägget

Dagarna går och för varje dag som går så blir det mindre och mindre tid för vila och nöjen och till förmån för huset, bygget, förberedelser, stress och oro. Under påskhelgen trodde jag (Robban) att man kunde få vila upp sig inför allt som komma skall. Istället så kom jag på mig själv med att tänka på om jag glömt något, vad som saknas, vad mer vi måste göra, vilka vi ska prata med osv.Dessa tankar kom trots att vi inte skulle göra något med huset under denna helg, vi hade inte ens några saker på vår "att göra" lista förutom att ta det lugnt.

En annan reflektion är att man känner en stolthet över sin tomt, över sitt hus som kommer snart när man pratar med andra, visar upp ägorna för vänner och bekanta eller liknande.

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Tack för titten! Aldrig förr har det varit så kul att få titta på en lerhög! Det har redan varit spännande att följa byggplanerna och lär inte bli mindre spännande nu, när jag fått se byggplatsen med egna ögon.

Ser fram emot den där påskfikan hos er nästa år!

Robban sa...

Självklart blir det påskfika och säkert många andra tillfällen då ni får ta och komma och se delresultat och den färdiga produkten.