20 maj, 2006

Gå på gym?


Har man påbörjat ett husbygge behöver man verkligen inte betala dyra pengar för att få träna på gym. Idag har vi städat av bygget efter första veckan och gissa vad mycket saker som måste plockas upp. Det är träbitar i parti och minut, det är plast, mindre bitar takpapp och spik. Krokig spik, raka oanvända spikar precis överallt. Vi har samlat ihop skräpet och sorterat upp för avlämning på returstation imorgon och vi har samlat "ved". Vi har alltså samlat ihop alla bitar av eldningsbart trä som vi hittat och gissa om det blev mycket. För de allra minsta bitarna byggdes en vedlår av överbliven råspont och en EURO-pall som sett bättre dagar. Robban var lite småstolt över sin skapelse.


Idag är också dagen då vi ätit vårt första lagade mål mat i huset. Korv grillad på en engångsgrill enkom inköpt för dagens händelse. Vi passade på att fika när det regnade som värst också.

Imorgon kommer vi vara stela som pinnar och frågan är om vi kommer göra så mycket mer än att bara titta till vårt kära lilla hus. Snart är det dags för schager, heja Sverige.

Inga kommentarer: