02 maj, 2006

Ännu en dag i sandlådan

Idag har det hänt en del igen, gubbarna har börjat med grunden på allvar. Det första de fick göra var att gräva ut för kanarp och för vinterträdgård för att sedan packa upp med stenmaterial. Appropå stenmaterial så kom det två lastbilar idag, bara två men de levererade över 60 ton så kallat 0-200 material. Robban trodde att materialet skulle räcka långt men det räckte inte på långa vägar. Undrar hur mycket mer det blir.

Gubbarna var lite förvånade över att det var så mycket mer fyllt runt deras grundarbete sedan de lämade tomten i torsdags.

Robban har hunnit med att prata med elektrikern idag. En lite obehaglig överraskning var att vi hade missat att läsa att moms tillkommer i offerten. Det blir lite dyrare men fortfarande känns det som ett skäligt pris.

Idag provade Robban på jobbet som grundare. Om det gick bra eller inte beror på vem man frågar men Robbans sammanfattning av den upplevelsen är: Även jag en klåpare!
Lyckas man köra fast med en 500-kilos vibra så kanske man inte kan kalla sig för proffs men med lite jävlar anamma så gick det faktiskt rätt så bra för Robban. Imorgon har han säkert träningsvärk och blåsor i händerna har han redan.

1 kommentar:

Fredrik sa...

Vilken karl! Och en riktig karl fixar väl lite träningsvärk...? Snyggt jobbat.