23 juli, 2006

Foxtrot

Dagens rubrik är lite kryptisk men det är precis den känslan man får med bygget nu. När man lyckas klara av en uppgift så upptäcker man två nya som man sätter upp på att-göra listan, ett steg fram och två steg bakåt.
Idag har Robban strykt klart de sista 190 meterna pärlspont så nu har vi målat oss runt ett helt varv (se gårdagens inlägg) runt löparbanan. I nästa vecka ska den sättas upp i ryggåstaket på övervåningen, tror vi.

Igår kom vi i kontakt med en målare som kanske kommer ha möjlighet att hjälpa oss med innertaken. Det skulle vara jätteskönt att få den punkten avbockad. Att spackla och slipa väggarna har hitintills varit en pärs och vi har insett att för att få taken bra så ska vi INTE göra dem själva.

Det är alltid roligt att få besök men ibland så blir det för mycket. Inte för att vi fått många besökare men vissa besökare verkar inte förstå att vi är där för att få saker och ting gjorda medan de bara vill ta det lungt, slappa och fika och ha oss med..... Vi måste få saker och ting klara, vill ni få oss att slappna av och fika så ge oss ett handtag med allt som behöver fixas, då kan vi både bli klara i tid och sitta och fika mer er. Ett irritationsmoment, framförallt för Robban det här som ni märker.

Vi har idag en förstapristagare i vår tävling. Pixi från Luleå tog idag hem förstapriset. Det finns fortfarande två platser kvar på prispallen så kom igen nu, var inte rädda.

Inga kommentarer: