25 juli, 2006

Stäng alla fönster och dörrar

Idag har vi varit och besökt ytterligare en köksleverantör, det känns som om vi har ett beslut på kök innan veckan är slut. Nu ska vi bara se vilken överrenskommelse vi kan träffa med snickarna som ska montera härligheten. Om de ger ett avdrag som är bra nog kanske vi väljer att montera ihop köket själva.

Både innan och efter besöket hos köksleverantören har vi spacklat. Spacklat och åter spacklat. Det är inte många kvadratmeter gips kvar för snickarna att sätta upp men inte heller många gips kvar för oss att spackla... Första gången. Vi har nästan alla väggytor kvar att spackla en andra gång vilket känns lite tungt. Imorgon blir det till att slipa och det är något som ingen av oss ser fram emot.

Alla skjutdörrar är på plats nu, jättekul att se. Nu saknar vi bara de andra dörrarna och de ökända vindsluckorna innan vi kan stänga om alla utrymmen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mäh!! Det var det värsta!! Ni kan välja köket nu och få det levererat i tid, och en annan måste vänta till 21aug innan man får sitt kök. Än fast jag beställde det i början på juni. Fy vad orättvist:( Men man får ju vara glad för eran skull. När får ni flytta in? Har varit kul att följa erat bygge än om vi bygger på helt olika vis. Kanske e just därför.

Robban sa...

Vi har fortfarande inte bestämt vilken leverantör det blir, antigen kan vi få köket mer eller mindre direkt eller så får vi vänta en månad. Inflyttning borde kunna ske i höst.... Någongång.... ;)

Kul att ni tycker vår blogg är värd att följa, hoppas ni kommer ha glädje/nöje/nytta av den framöver också.