28 juli, 2006

Väl värda råd

Dagen har idag till största delen ägnats åt att försöka få klart några dyra inköp, golven och köket.

Efter ett råd från snickaren Sami så tog vi en tur till Halstahammar för att titta på olika sorters parketter. Det visade sig att vi kan få ett riktigt bra pris på en parkett som vi båra gillade så det slutade med att vi lade in en beställning på 135 kvadratmeter. Med hjälp av Samis tips spar vi några sköna slantar. Tack Sami och tack för din tid på vårt bygge, lycka till på ditt nya jobb.

Vi har återbesökt en köksleverantör idag, vi har försökt att pussla ihop en lösning som ska passa så nu har vi att fundera på den över helgen.

Dagen avslutades med fyra fem timmar på bygget då Maria spacklade och Robban och Torsten som kom ut reglade klart. En stor del av materialet som behövs till taket har inhandlats idag så i nästa vecka är det "bara" att sätta det på plats så har vi ett tak. Eventuellt så får vi extrahjälp med taket, att ha någon som verkligen kan kommer vara till mycket hjälp.

Imorgon blir det bara en halvdag, sedan ska vi på födelsedagsfirande och på söndag blir det bara sömn och slappande som gäller. Skönt att äntligen få lite semester.

Inga kommentarer: