26 augusti, 2006

Det börjar likna...

Idag har det skett stora förändringar. Inte för vi har arbetat mer än normalt men det jobb som lades ner förändrade vår vinterträdgård ganska så drastiskt.

På morgonen åkte vi och köpte det material som vi skulle komma att behöva under dagen. Vi lastade så mycket som vi trodde skulle behövas innan vi snabbt betalade och styrde kosan mot bygget. Nästan omgående började vi sätta upp vindskyddspapp på vårt sklett till vinterträdgård. Redan då började man ana hur slutresultatet skulle bli.

När vi var nästan klara med vindskyddspappen kom Marias pappa Torsten för att ge oss ett handtag. Medan Maria avlslutade den sista tejpningen av vindskyddspappen satte grabbarna igång med att börja montera spikläkt. Nu sattes inte all spikläkt samtidigt utan ivern var för stor att börja med panelen. Som bilden visar så i princip klättrar grabbarna på varrandra, så stor var ivern.

När dagen började lida mot sitt slut så såg vinterträdgården självklart halvfärdig ut, men man kan faktiskt se hur slutresultatet kommer bli.Det blir precis som vi tänkt oss. Nu är det lite synd att det tar åt minstodne en månad till innan glaspartierna levereras.

Inga kommentarer: