14 augusti, 2006

Parkett Express

Idag efter vår första arbetsdag så var vi tvugna att se till att den sista parketten kom till bygget. Robban avslutade sin första arbetsdag med att raskt ta sig hem, hämta bilen, hyra en kärra, åka och hämta parkett, åka hem, lasta den parkett som legat framför soffa och köra till bygget. Lasta av, äta en risifrutti och sedan styra kosan hemmåt.

Senaste nytt på bygget är att de plattor som är lagda på nedervåningen nu är fogade samt att vi haft översvämning. Under förmiddagen har det enligt grannar och hantverkare regnat som sjutton i Västerås området. Den brunn som vi har vid infarten har antagligen genom vår och grannens försorg blivit igensatt av sand och grus. Detta fick till effekt att vi hade en smärre ocean utanför huset. En granne högre upp i backen fick sin hög med sand bortsköjd och en granne närmare oss fick snabbt sätta upp en vall av plank för att hans nysådda gräsmatta inte skulle sköljas bort.

Vi vill passa på att tipsa om en riktigt bra bok som vår gamle, käre vän Fredrik Emdén fått utgiven. Boken heter "Välkommen till det nya livet" och handlar om föräldrarskap. Ni kan hitta mer information om boken och läsa lite i hans blog genom att klicka HÄR.

Inga kommentarer: