20 september, 2006

Men tack då

I vårt förra inlägg ber vi besökarna gå in och rösta på vår blogg, ge oss ett ömdömme helt enkelt. Vi blev förvånade över att ganska omgående se resultatet.

Med tanke på alla de besökare vi har och många av dem är återkommande besökare, med tanke på alla glada och trevliga kommentarer vi har fått om vår blogg så skulle man kunna tro att betyget skulle stiga. Döm om vår förvåning så sjunker betyget tvärt om sakta men säkert nedåt.

Om det är något ni besökare saknar, något ni tycker kan göra bloggen bättre så låt oss i så fall veta....

4 kommentarer:

Linnea sa...

Äh - ta bort er från bloggportalen! Jag har hört flera människor vittna om att så fort de får "fina" betyg så är det någon ogin som är där och sätter låga betyg. Jag tror helt enkelt inte riktigt på konceptet att man ska betygsätta bloggar. Och oavsett om folk sätter låga betyg på er, så finns det ju uppenbart ett intresse för er blogg eftersom ni har så många läsare! Fortsätt skriva men låt inte andra avgöra ert värde! :-)

Robban sa...

Tack Linnea för de uppmuntrande orden. Visst skulle vi kunna ta bort oss därifrån men det här med bloggande, listor och rankingar har blivit lite av ett gift för vissa av oss (Robban). Samtidigt ger bloggportalen ytterligare en variant av räknare (antal unika besökare den senaste veckan) som vi inte har någon annanstans.

I helgen blir det massa nytt att skriva om och många nya bilder som ska läggas upp på bloggen.

Anonym sa...

Bry er mindre om "betygen" å gläds med kommentarerna. Er blog är givetvis inte världsomkullkastande eller ens speciellt superperfekt :) men likväl: finns det läsare så finns det anledning att skriva! Ogina röstare finns det ju tyvärr alldeles för gott om, hur orkar man :)

Robban sa...

Låt den som är helt perfekt kasta första stenen. ;)
Vi hävdar inte på något sätt att vår blogg är perfekt, vare sig i text eller bild. Den är det vi hinner med vid sidan av jobb, husbygge och liv.

Vi är jätteglada för alla trevliga och inspirerande kommentarer, det är vi verkligen.