11 september, 2006

På gott och ont

Ibland så tvingas vi att göra val, val som kan vara svåra. Vi står nu inför det faktum att vi måste ta en entrepenör ordentligt i örat. Trots flera påstötningar så vill man inte ta tag i sina åtaganden, eller i alla fall inte göra klart dem. Det är både synd och skam men troligvis kommer det sluta med tragedi, för vem återstår att se. (stalltipset är att det inte är vi som drabbas)

Ibland kan valen vara tillsynes lätta. Man tror att man har beställt rätt mängd mosaik men senare så visar det sig att man beställt på tok för lite. Glasmosaik har dessutom den egenheten att den kan variera i färg ganska mycket från smälta till smälta så den mosaik som var uppsatt fick rivas ner. Som tur är var det inte speciellt mycket arbete, men ändå. Ikväll har vi levererat ny mosaik och passat på att köra precis den fog som vi vill ha till bygget.

Andra val, de är inte allt för många är superlätta och görs nästan utan att man visste hur rätt valen var. Dörrarna på nedervåningen är monterade nu, det ser så enormt vackert ut. Det blir helt rätt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Köksluckorna ser ju superduperfina ut! Var kommer det ifrån?

Robban sa...

Hej fian.

Vi har valt att köpa stommar och luckor från IKEA. Vi tyckte att dessa luckor var vackra och passade vår tanke med hur slutresultatet ska bli.