05 november, 2006

Inte ens söndagen...

Inte ens söndagen fick vara lugn och ledig, sådant är livet när man är husbyggare.

Vi var vid bygget en kort stund idag men arbetsinsatsen var minimal. Vi kollade av våra listor som vi ska ta med snickarna imorgon, beundrade kaoset och tog ett nytt beslut gällandes kakel i köket.

Vi var rätt nöjda med att bara ha gjort lite idag, men se det räckte tydligen inte. Det visade sig nämligen att plattsättare jobbar både helg och kväll, i alla fall när det gäller administration. Nu ska vi förhoppningsvis redan imorgon kunna träffas, gå igenom detaljerna och kanske till och med kunna skriva avtal. Man kan ju alltid hoppas.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj!

Nu är det inte långt kvar för er heller! När ska ni flytta in?

Kämpa på!

// Christel å Pär

Robban sa...

Hej. Till jul SKA vi bo där. Något exakt flyttdatum kan vi inte redovisa ännu men som sagt ska vi bo där till jul.

Anonym sa...

Hur mycket syns av huset från t.ex eniro? (Eller ni kanske inte vill ge ut adressen?)

Anonym sa...

Vad skönt ni får det till jul då allt är klart. Bara att slappna av med tjocka släkten för de får väl stå för maten?

Robban sa...

Svar till Anonym 1
Vi antar att du menar eniros flygfoton. På de syns ingenting, det är ju ett nytt område och flygbilderna är inte uppdaterade ännu.

Svar till Anonym 2
Precis, de står för mat och vi håller med lokal och gran. ;)

Anonym sa...

Hejsan! Kul att se er blogg. Det går framåt hela tiden ser jag. Håll ut! Hoppas att ni får fira jul i huset. Vi flyttade ju in i vår Mälarvilla i mars och jag har haft jul-pyssel-noja flera veckor. Tänkte köpa belysning till julgranen idag men nöjde mig med tyg till julgardiner. Granen får vänta. Det ska bli skitkul att fira jul i det nya huset i alla fall och jag hoppas att ni också får göra det i år. Annann, Enköping

Robban sa...

Nämmen hej Annann, det var roligt att höra av dig igen. Vi hoppas att ni trivs utmärkt med det nya huset och att det den nya familjemedlemmen bidrar till lyckan.

För vår del kan man verkligen säga att slutrushen har börjat, för oss och våra hantverkare. Förhoppningsvis så blir det inte en julrush av det hela utan att vi kan få en lugn jul i det nya huset.