29 december, 2006

25.000

Ikväll, ungefär samma tid vi kom hem till lägenheten efter en svettig dag på bygget hade vår blogg unik besökare nummer 25.000 på besök. Det är verkligen roligt att se så många rader i besöks-statistiken, det måste ju betyda att det vi skriver och det vi gör är intressant för andra.

Även idag hade vi sällskap i huset av snickarna, de fortsatte idag med att beta av punkter från protokollet. Idag gjorde de punkterna från badrummen, köket, tvättstugan och lite annat smått och gott.
Badrummen kan nästan inte bli mer klara, i och för sig skulle det inte sitta helt fel om rörkrökarna kunde komma snart och de småsaker som saknas måste ju också levereras.

Köket, ja titta bara på köket. Inte bara att det nästan är klart, tak-högtalarna är installerade också. De har gett oss mycket tandagnissel. Elektrikerna var skeptiska till att sätta en sticksåg i det nymålade taket, vissa snickare också.

Snickar-Kjelle däremot visade var skåpet ska stå. Helt orädd satte han borr och såg i takgipset och bra blev det. Respekt Kjelle, respekt.

I vinterträdgården blir det långsamt varmare, mer än halva taket är nu isolerat. Snickerierna avslutades snabbt imorse sedan började det mindre angenäma arbetet med att sätta isolering. Nu kliar det överallt på Robban, på kroppen, i halsen, precis överallt.

Vi avslutade "första året" i huset med att städa av allt igen, det kommer bli många städningar till innan vi ens flyttat in. Nu får huset vila till efter års-skiftet.

Inga kommentarer: