16 december, 2006

Da'n före da'n....

... före besiktningsda'n. Denna dag lyser flitens lampa på bygget och svetten lackar. Många saker ska ordnas och många rum ska städas.

Vi hade planer, storslagna planer på att börja dagens verk i arla morgonstund, så blev det inte. Istället fick vi en ofrivillig sovmorgon vilket antagligen var bra på något sätt, om inte annat så behövde vi lite extra vila. När vi tillslut drog igång dagens arbete så fick vi oväntad hjälp. Marias svåger Patrik hjälpte oss att fixa till tvättstugan på rekordtid. Patrik och Robban handlade material och monterade stommarna på extremt kort tid, utan Patriks hjälp hade det aldrig gått. JÄTTETACK för hjälpen! Nu är det hantverkarnas tur att ta över innan vi inreder skåpen och köper luckor, fint kommer det att bli i alla fall.

Städa hann vi också göra, lite i alla fall. Sovmorgonen och tvättstugearbetet gjorde att vi inte hann städa speciellt mycket. Vi har klarat av en första grovstädning i två av sovrummen på övervåningen och allrummet. en trappa ner så har halva köket, hallen, arbetsrummet och nästan halva salongen. Imorgon ska resten av huset grovstädas innan det är dags att göra om allt igen men då mer nogrannt. Det får bli imorgon som vi antecknar ner allt som vi tycker ska bli anmärkningar på måndag.

Inga kommentarer: