13 december, 2006

Den mystiska pinnen

Vår trappa levererades tillslut för några veckor sedan. Tyvärr var det inte läge för snickarna att montera den direkt så alla paket som innehöll trappdelarna låg på bygget. Snickarna ville uppenbarligen inte montera trappan själva så de tog in en trappmontör. När det var dags att montera trappan och alla paket öppnades så konstaterade Trapp-Patrik att alla delar fanns, allt som behöves för att bygga vår trappa var levererat.

Tyvärr så monterades trappa på plats så snart alla sektioner hade plockats ihop utan sektionerna fick ligga färdiga på bygget ett par dagar. När det sedan var dags att få allt på plats så visade det sig att det saknades en pinne, eller rättare sagt en pelare. Snickar-Rolf och hans kollegor vände upp och ner på hela bygget i jakt på den försvunna "pinnen" utan resultat. Alla hantverkare som gått på bygget kontaktades och ingen visste var den fanns. För att göra en lång historia kort så var vi tvugna att beställa en ny pelare, 130 cm lång och 10 gånger 10 cm i yta. Går transporterna som de ska kan vi hämta den på DHL:s omlastningscentral i Västberga nu på fredag.

Lite lustigt är det ändå att en så stor detalj försvinner spårlöst. Tur i oturen är väl ändå att det gick att beställa en ny. Ett stort tack till Jan-Erik hos trappleverantören som har hjälpt till att lösa problemet.

Inga kommentarer: