07 december, 2006

En kortis

Idag blir det inget långt inlägg, det hinns inte med mer än en kortis innan julfesten.

Bergvärmen är igång, trappan monteras på plats, köket tapetseras. Det är aktivitet på bygget och det är vi glada för. Tack alla hantverkare, kämpa på några dagar till så är det klart sedan.

2 kommentarer:

AnnaPancake sa...

Hej!
Är ni som har skrivit på min blogg? Länken till er blogg fungerade inte, men ni har ju samma namn, så jag gissar att det är ni. Jag skrev på min sida att jag skulle kolla in er blogg, men det visade sig att jag har kollat här flera gånger!
Det är roligt att se vad ni har åstadkommit hittills. Vi är väldigt sega när det gäller jobb på vårt hus, men det vi behöver göra är ju bara en bråkdel av vad ni har gjort. Det är alltså väldigt peppande att läsa här och få se på bilderna hur det hela börjar ta form! Det ser ut att bli ett verkligt ljust och fint hem. Jag kommer att fortsätta följa era vedermödor!
Ha det bra! /Anna

Robban sa...

Jodå, det var vi som lämnade en kommentar på din blogg Anna. Kul att du varit här förrut, har du tittat på våra bilder?