15 januari, 2007

Det drar ihop sig

Det var länge sedan vi uppdaterade. Det har hunnit hända mycket i vilket fall, därför blir det idag ett långt inlägg.

Vi kan börja med det som har hänt senast. Mäklaren har varit hemma hos oss och fotograferat inför försäljning. Nej inte i huset, hemma i lägenheten. Vi hann nätt och jämt klart med att ställa den i skick innan han ringde på dörren. Maria gjorde nästan ett omänskligt arbete under förmiddagen medan Robban var tvungen att gå till jobbet. Hur vi klarade av att överhuvudtaget kliva upp på morgonen har vi ännu inte fattat, än mindre hur Maria orkade köra bilen till service och hur i hela friden orkade Robban dammsuga halv åtta på morgonen?

Varför klagar vi på att vi är så trötta? Det kan bero på att vi i söndags var på bygget 08:00 för att släppa in vår underbare plattsättare Carlos. Medan Carlos åstadkom underverk städade vi klart köket, torkade golven ännu en gång och plockade undan det sista. Inbyggnaden av badkaret är nu nästan helt klar, bara fogningen återstår.
Vid halv två åkte vi till köpcentret för att handla det sista vi behövde för att piffa till lägenheten innan vi for så fort vi bara kunde till Stockholm. Efter att vi fått en bit mat i magen så startade "operation iordningställande", den operationen slutade inte förrän halv två måndag morgon. Därför är vi trötta.

I lördags blev det hade vi också en heldag i huset, även då hade vi sällskap av plattsättaren men också av snickarna. Snickarna bytte en av ytterdörrarna som hade blivit transportskadad vid stomleveransen för många månader sedan. De satte även in bastudörren så nu kan vi basta.Antalet unika besökare här på husihelvete.se har nu passerat 30.000, vi undrar vad siffran på besöksräknaren kommer stå på på lördag när vi flyttar in.

Eftersom sängen nu lockar så avslutar vi dagens inlägg med resten av bilderna.

Lilla badrummet


StädpatrullenInga kommentarer: