26 januari, 2007

Måndag: Möbelmissen

Behöver vi säga att vi städade och packade upp i måndags? Tänke väl att det inte ska behövas. Förutom städningen gav vi oss ut på äventyr i möbel- och inredningsbutiker i Västerås. En efter en betades affärerna av. Inga större köp gjordes under första delen av dagen, annat blev det fram emot kvällen. Vi slog till på ett par madrasser. Vi tänkte att vi åtminstodne skulle kunna sova bekvämt även om resten av huset fortarande såg ut som ett bombnedslag.

Eftersom vi var trötta och slitna och inte ville annat än att ta en dusch, äta något gott och sova, sova, sova så gick det fort att köpa madrasserr. För fort skulle det visa sig. Fredrik J som kom och för att hjälpa oss tråckla upp madrasserna för trappen förbi byggställningen upptäckte vårt misstag. Vi hade i trötthet och iver efter mat, dusch och sömn fått med oss en 90cm madrass och en som bara var 80 cm. Möbelaffären hade stängt, den hyrda släpvagnen skulle lämnas tillbaka och vi var ganska slut. Med de förutsättningarna är det bara att försöka hitta en lösning på problemet. Vi löste problemet med två luftmadrasser och lite gentlemanna anda. Med andra ord fick Maria sova på sin madrass och Robban på två luftmadrasser staplade på varrandra. Maria sov gott, Robban sov minst sagt instabilt.

Innan vi gick och lade oss provkörde vi både duschen och köket. Någon bild på duschningen får ni minsann inte se, ni får nöja er med att se hur det såg ut när induktions-hällen provkördes. Det blev smaskiga grekiska fetabiffar i kryddig tomatsås med ris. Om någon vill ha receptet är det bara att höra av sig till oss.

2 kommentarer:

bengt sa...

Men funkar det inte med bara en madrass? :)

Robban sa...

Skulle man kunna tänka sig..... ;)