05 februari, 2007

Nätlösa

I helgen har vi ägnat oss åt lite smått och gott. Det har blivit allt från besök i möbelaffärer till allmänt fixande hemmavid.

Vi tror att vi hittat rätt matsalsmöbler, stämmer färgen så slår vi till. Tyvärr är det leveranstid på det som vi tror att vi vill ha men Tumbo Möbler är snälla nog att ta hem några stolar för påseende. Att beställa hem möbler bara för att vi ska kunna se om färgen är rätt, det är vad man kan kalla service.

Hemmavid har vi ägnat oss åt det sedvanliga plockandet men även hunnit med att olja in ekskivorna i köket, montera lådinredningar och annat. Småfixandet kommer antagligen att fortsätta i evigheter.

Vi har också börjat att njuta av att ha ett hus på allvar, jösses vad skönt livet kan vara. Det återstår fortfarande massor att göra, vissa saker är viktigare än andra som till exempel att få värmepumpen att fungera som vi vill. Mindre viktiga saker som surfmöjlighet och telefon får nog vänta. Det betyder att vi inte kommer att uppdatera lika mycket som förrut, det får bli en uppdatering när det finns tid och möjlighet till uppkoppling. Så fort vi får möjlighet kommer vi också att uppdatera bildalbumet med alla nya bilder.

Inga kommentarer: