07 maj, 2007

Sorgens dag

Idag är det sorgens dag. Kära, kära Göran begravdes idag. Göran rycktes bort från oss alla som kände honom alldeles för snabbt och alldeles för tidigt.

Efter begravningskaffet fick Robban snabbt skynda hem för att öppna för snickaren och målaren som skulle in och åtgärda de sista besiktningsanmärkningarna. Målaren har påbörjat sina åtgärder men tyvärr så får vi räkna med torktider så han kommer tillbaka på lördag och på söndag. Snickaren har gjort så mycket som han kan just nu. Han kommer tillbaka och sätter upp trappräcket igen när målaren är klar med sitt. Dessvärre så återstår fortfarande den stora punkten 'Centraldamsugare'.

Den snickare som vi skrev kontrakt med, han som är chef över de snickare som varit här och som vi kan kalla för 'S' har svårt med kundrelationerna. 'S' har som vi uppfattar det haft svårt med att inse att man som leverantör för en betald tjänst skall slutföra det man åtagit sig. Om man ser att man kan ha svår med det bör man som leverantör tala med sin kund, det har 'S' inte gjort. Vårt budskap till 'S' kan därför inte bli annat än SKÄRP DIG och läs det kontrakt du själv skrivit på, vi vet nämligen att du läser vår blogg.

Inga kommentarer: