17 juli, 2007

Huset rum för rum 2

Sent om sider fortsätter vi vår presentation av huset. Det andra rummet vi väljer att presentera är köket. Vi har valt en lite äldre stil i köket men samtidigt har vi inte gett avkall på moderna finesser. Köket består av både produktions- och konsumtionsdel som avgränsas från varrandra med en köksö. Den som vill läsa första delen kan klicka på länken nedan.

Huset rum för rum 1 - Lilla toaletten


Vitarorna i köket är från Husqvarna. Microvågsugnen som vi egentligen inte använder så mycket har vi gömt i skåpet ovanför ugnen. Från matsalsdelen ser man tydligare den kokbokshylla vi har mellan kyl och frys.

Matplatsen har vi möblerat med möbler som vi tycker passar med den stil vi valt i köket. Möblerna tillverkas av Torkelsons. Den dörr som bara skymtar på bilderna och aldrig visas helt är dörren ut till vinterträdgården. Den andra dörren vid matplatsen är ut mot där vi ska ha en altan byggd (förhoppningsvis) lite senare i sommar.På bilden nedan ser man en vy över vår köksö. Man kan se handduschblandaren från Oras men också det snillrika eluttaget från Schulte. I bakgrunden kan man se induktionshäll och diskmaskin, även de från Husqvarna. Mosaiken på väggen är från La Faenza och heter Creme.Inga kommentarer: