30 juli, 2007

Volym

Återigen har vi blivit svikna av vädret, rättare sagt av SMHI. De hade lovat kyligt väder med regnskurar under dagen och det är ju inte direkt målarvänligt väder det. Vi hade därför beslutat oss för att ta en lite sovmorgon och istället fixa lite inomhus. Vädret har idag varit alldeles fantastiskt med strålande solsken lagom varmt och bara en lätt bris. När SMHI svek så stod vi istället beslutsfasta så nu har garderoberna färdigställts och mycket av prylarna som vi haft i vårt temporära lager salongen gåtts igenom. Garderoberna i arbetsrummet ska vi inte ha kläder i utan använda som plats för pärmar, papper och annat. När vi började ställa in våra pärmar så insåg man verkligen hur mycket de rymmer, en stor volym.

Imorgon så kommer det vara aktivitet utomhus igen, det blir målning på ena gaveln och förhoppningsvis så kommer snickarna och gör sitt jobb på den andra gaveln. Nu är det dags att dra igång grillen och komma ut och njuta lite av solen idag.

2 kommentarer:

Vilket liv! sa...

Jättekul o läsa om hur det går för er. Ni har byggt ett kanonfint hus -gillar särskilt er vinterträdgård!!! Håller utkik efter fler spännande interiörbilder...kul o se att ni håller er till en viss inredningsstil.
Lycka till med målningen av huset!!

Robban sa...

Hej. Kul att du gillar att läsa om vad som händer hos oss och att du gillar interiörbilderna. Just vinterträdgården jobbas det med i skrivande stund och förhoppningsvis så kommer vi kunna visa upp fler bilder på den inom kort. Det kommer publiceras trevliga saker på bloggen inom kort så håll utkik.