04 augusti, 2007

Goda grannar

Vi har alldeles missat att uppdatera bloggen ett par dagar nu. Vi får väl skylla på att vi arbetar så hårt dessa dagar när vädret står oss bi. Vi har slitit på norrgaveln idag, också. Igår jobbade Robban själv medan Maria skjutsade Grete till tåget och åkte och tittade på gardiner samt undersökte upphägningsmöjligheter för garinerna som vi tänkte ha i kanarpen.

När arbetet led mot sitt slut idag så kom grannpojken på besök, han snarare for omkring på vår tomt och var både nyfiken och glad. Han blev väldigt intresserad av liften så Robban passade på att bjuda honom på en åktur. Nio och en halv meter upp i luften kom vi och granngrabben var riktigt förtjust. Vi hade inte mer än hunnit ner bjöd grannen på en 'efter avslutat dagsverke' öl som han håvat upp ur fickorna. Ölen var kall och var precis vad Robban behövde efter idag. Det är vad man kan kalla för goda grannar.

Imorgon så avslutar vi förhoppningsvis arbetet på norrgaveln, om allt går som det ska vill säga.

2 kommentarer:

Trollisbo sa...

Kul att se att det är goda grannar. Kanske kan skicka min till era på uppfostring =)
Snyggt det blir med huset, själva sitter vi och försöker bestämma vilken färg vi ska ha på huset.

Robban sa...

Det är nog med grannar som med gamla hundar, man får acceptera dem som de är. Antigen har man tur eller otur för man kan ju inte välja sina grannar.

Det där med färg är inte lätt. Innan vi hade bestämt oss för den gula nyansen vi tillslut valde så hade vi lagt många timmar på urval, provmålning och besök till olika färgbutiker. Lycka till.