19 augusti, 2007

Nästan, men bara nästan

Så var målningen avslutad för den här helgen. Resultatet är gott. Vi han med mer än vi trodde igår men mindre än vad vi trodde innan vi började måla i fredags. Nu är det nästan klart, bara nästan. Vi kommer kunna måla en del på stegar men dessvärre kommer vi behöva hyra en lift ytterligare en gång. Den lift vi har haft har ju funkat alldeles utmärkt och efter att grannens 'jordgubbe' hade hjälpt oss med att flytta undan två jordhögar som stod i vägen kunde vi placera liften helt rätt. Nu är vi så 'igång' så' vi skulle gärna fortsätta med målningen imorgon, då skulle vi ju bli klara. Vi tror dock att våra respektive arbetsgivare inte skulle förstå oss så vi får ta det någon annan helg istället.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er.

Vill bara tipsa att det går att hyra skylift på Lista, inte lika ny och fräsch som den ni hade men billigare. irstamek.com

/#30

Robban sa...

Det där var ett jättebra tips, Väldigt nära oss, bra pris och det verkar som om räckvidd och arbetshöjd ska fungera också. Hör av dig med ett mail till oss och berätta vem du är så bjuder vi på en pilser.