04 september, 2007

Kan vi lära av andra?

Kan det vara så att det finns något att lära sig av andra så kanske det finns något att lära av australienarna.

Vi har tidigare skrivit om katter och diverse kattproblem på bloggen. Vilken inställning till vi har till lösgående katter och deras oansvariga ägare vi har har vi inte varit rädda att dela med oss av. Nu kanske det finns en lösning på lösgående katter vilda eller inte. Man kan göra gryta av dem som australienare gör enligt den här artikeln. Det kanske är en lite för kontrovesiell idé att framföra men varför inte egentligen? Vem vet, det kanske till och med är gott. En idé värd att prova.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker er blogg borde handla om ert husbygge och ingenting annat. Era personliga åsikter i polistiska frågor är ju totalt ointressanta. De säger bara hur urbota dumma i huvudet ni är och att ni har en ortoligt arrogant inställning till mångt och mycket. Ni är både omogna och inkompetenta.

Lycka till med huset!

Robban sa...

Det är alltid intressant att få kommentarer men den här tar nog priset ändå.

Svaret till 'Anonym' får bli följande. Det är mycket riktigt vår blogg och just därigenom så skriver vi om det vi vill skriva om. I det här fallet så skriver vi inte om något politiskt utan något så trivialt som lösspringande katter.

Vi har en ganska god uppfattning om vem det är som är omogen, arrogant och inkompetent. Vi vill dock fylla på med feg också. Du vågar inte stå för det du skriver eftersom du undanhåller din egen identitet.