31 oktober, 2007

Jordgubbarna regerar - Andra dagen

Efter några timmars arbete på morgonen kunde denna stilstudiebild tas. Muren är ännu inte klar men redan vid det här laget kunde man ana vad som väntade.
Ytterligare en stund senare så såg det ut såhär. Henrik kämpar vidare.

Det hade varit en kall natt, våra sista blommor har blivit kraftigt frostnupna. Färgen har de dock kvar och den får påminna oss om att nästa sommar så har vi en trädgård att fixa med. Vi tänker faktiskt redan på hur vi ska ordna vår trädgård, förslag är dock alltid välkomna.

På den här bilden är Henrik faktiskt inte så nära huset, inte så nära som han har varit under dagen. När skopan är mindre än trettio centimeter från fasaden är inte det första man prioriterar att ta bilder. Stundvis har det varit väldigt läskigt men Henrik är duktig och klarade det galant.


När muren var nästan klar så såg det ut såhär på lite håll. Det som sticker fram till höger om vårt hus är närmaste grannen. Bilden är tagen från åkern så det är faktiskt inte så illa som det ser ut för grannen.
Det har hunnit bli sen eftermiddag. Det har börjat skymma och kylan börjar krypa på. Arbetet med tomten är nästan klart, nästan. Det återstår bara en liten bit på baksidan och sedan några små detaljer. Ungefär nu blev arbetet fördröjt med nästan en timme, bränslet i grävmaskinen tog slut.
Detta är en bild av slutresultatet efter två dagars arbete. Visst blev det fint?

4 kommentarer:

Familjen Eriksson sa...

Kanonfint!
Hur var det? Hade ni köpt bumlingar eller fanns de på tomten?

Längtar till vi kommer till det stadiet att vi kan tänka på tomten.

MVH
Maria

Robban sa...

Det fanns inget på tomten att ta till vara, vi har fått köra dit varenda sten och varenda kubik med jord. Det har medfört arbete men vi är så nöjda nu.

Familjen Eriksson sa...

Vad kostar bumlingar?

Robban sa...

För oss blev priset en halv gräddtårta per lass på 18 ton.