05 oktober, 2007

Man funderar

Men vad f-n tänker människor med? Hur är det möjligt att man som byggherre kan vara så naiv och tro att allt löser sig bara man skriver på ett köpeavtal? I dagens artikel i SVD framgår inte lika tydligt alla detaljer men det som är klart är att man har frågat om färdigställande försäkring och sedan nöjt sig med det. Köparna av har inte krävt att få en kopia och att få se originalhandling. Hade de gjort det och det nu visat sig vara en förfalskning så hade det varit fråga om bedrägeri.
Det är tråkiga historier, visst, men samtidigt så visar det på hur korkade, lättlurade och naiva människor kan vara. Det är säkert inte till mycket glädje för olyckskorparna att blivande husköpare förhoppningsvis lär sig av andras misstag men är man dum så är man. Förlåt, det låter säkert rått och hårt men tyvärr är det sanningen. Har man för avsikt att ge sig in i en affär av denna dignitet och man inte har hängslen, livrem och vadarstövlar på sig så kan det kosta på. Hade de bara sökt stöd i avtal och kontraktsarbete hade det inte varit en så dyrköpt läxa.

HÄR är en länk till gårdagens inlägg.

Bloggtoppen.se

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, och varför tog ni bort "Hjärna som en jordnöt" och skarvade ihop den här istället???? Dessutom är den ju också borta från artikeln på SvdD.
Står ni inte för vad ni skriver, eller vaddå??

Robban sa...

Hej Anna
Vårat inlägg i debatten som var kopplat till artikeln på SvD's hemsida togs inte bort av oss utan av en övernitisk moderator. Vi har fortfarande inte fått svar på varför då vårt blogginlägg inte har någonting att anmärka på annat att det är vår ståndpunkt.
Detta inlägg är identiskt med 'Hjärna som en jordnöt', det enda som skiljer är rubriken och endast den. Ny rubrik var tvunget för att få vårt inlägg kopplat till artikeln igen.

Originalinlägget på vår blogg kan du finna om du tittar på vår blogg per den 4:e augusti innevarande år. Till och med kommentarerna finns kvar.

Vi står absolut för vad vi säger, gör du? ;)