27 april, 2008

Klart såhär långt


Mr P var punktlig idag men innan han kom hade Robert redan varit ute och plockat fram och iordningställt lite. Grabbarna satte igång med det samma, den återstående takfoten ordnades ganska snabbt. Vanan satt i sedan igår.


Nästa 'pilsner' var att spika undertaket på Carport-delen av garaget. Till att börja med så var grabbarna osäkra på om materialet skulle räcka eller inte, bådatvå räknade och räknade om. Tillslut visade det sig att det räckte, det blev till och med material över. Att man kunde göra en flyttbar arbetsställning av en släpkärra hade vi ingen aning om men vi är glada att vi lärt oss något nytt. Det kan vara något att komma ihåg när det är dags att måla garaget.


Efter lunch började Robban bli lite sliten men Mr P jobbade vidare, en riktig 'Energizer-kanin'. Fram emot eftermiddagen blev herrrarna tillslut klara. Nu återstår bara lite material till stolparna och till taket för att ge både styrka och stabilitet, synd bara att vi inte hade det som behövdes. Bra blev det i alla fall och nöjda är vi, nöjda som bara den.

Inga kommentarer: