08 april, 2008

Trädgårdsförvirring

Ibland har vi så mycket idéer så det nästan inte finns gränser för hur kreativa vi kan vara, så var det när vi skissade på vårt hus. Vi valde tapeter, golv, kakel, klinker och tillbehör. Under den perioden kunde vi också ta alla tankar och idéer och utforma en total lösning. Ibland så tar det bara stopp, tvärnit helt enkelt. Vi har många uppslag på vad vi skulle vilja ha i trädgården men vi kan inte för våra liv just nu inte sammanfoga alla dessa tankar till en helhetsbild. Istället för att som vanligt jobba enligt principen 'kan själv' och forcera har vi denna gång valt den lite mer ödmjuka approachen. Vi ska ta hjälp hör och häpna. Vi har helt enkelt bestämt oss för att ta hjälp av en trädgårdsarkitekt. Hur mycket hjälp vi kommer ta har vi inte riktigt bestämt oss för men hjälp ska vi ha.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det tror jag är väldigt klokt. Vi känner också oss helt slut när det gäller beslutande av vissa saker. Det beror säkert på att man lagt ner så himla mycket energi i så himla många beslut innan. Men anlitar man en trädgårdsarkitekt, så bestämmer man ju ändå till slut, man får bara lite hjälp på vägen. Det vill jag också göra..

Anonym sa...

Ett bra beslut tycker jag! Har en bror som är trädgårdsanläggare och vet så många ideer och lösningar han kan ge, och så snyggt det blir sen!

Robban sa...

Intressant..... Du Ulle, bor din bror i närheten av Västerås? ;)

Anonym sa...

VAD spännande. Ser fram emot info om priser etc. LYCKA till!:)

Anonym sa...

Nej tyvärr, han jobbar på västkusten!
Men hoppas ni hittar en som är lika bra där. Lycka till!!!