23 juli, 2008

Klinker, snickeri och färg

Idag blev det återigen en shopping-, transport- och jobb-dag. Shoppingen bestod i att handla arton kvadratmeter klinker, fog fix och annat smått och gott. På bilden nedan visas det som inhandlades. Varorna skulle sedemera transporteras till huset och det uppdraget tog Robban eftersom han ändå skulle möta upp med snickaren och gå igenom det avslutade arbetet.

Snickerierna såg bra ut så grundmålningen kunde inte vänta även om taket kanske borde ha gjorts först. Det spelade ingen roll, Det fanns ett underliggande behov av att se hur det skulle se ut. Och bra ut såg det trots att det på bilden bara är grundfärgen som är struken.

Dagen till ära så öppnades vik-dörrarna upp på vid gavel. Ja, inte bara dagen till ära utan även på grund av värmen. När väl dörrarna är öppnade så är det en helt underbar plats att vara på. Man kan bara tänka sig hur det kommer att vara när allt är klart.

7 kommentarer:

Anonym sa...

ah vad spännande och kul att göra om lite jag har ocks just målat om i mitt rum :)

Robban sa...

Göra om??? Vi bygger nytt, ett bygge som äntligen börjar närma sig ett slutförande

Anonym sa...

varför är inläggen om famous last words borta, väntar ivrigt på fortsättning, tack för en bra blogg.

Mamma Anka sa...

Gu' va underbart det ser ut!
Lite avundsjuk är jag allt.

Robban sa...

Mamma Anka, det är inget att vara avundsjuk på. Att jobba där på sydsidan i det väder vi har nu är inte roligt, inte roligt alls.

Robban sa...

Anonym.
Inläggen är borttagna för gott. Budskapet har gått fram med önskad tydlighet och det kommer bli tydligt framgent vad som kommer ske.

Pengastorm sa...

Härligt hus ni har! Vinterträdgården kommer bli underbar tänk att sitta där och tända sina adventsljus!!!
MYSIGT!