02 juli, 2008

Sommar-rush

I sommar kommer det att hända en del, färdigställandet ska bli av. Tvärt emot vad vi sagt och tänkt tidigare kommer vi att rulla ut gräs på tomten. Vi kommer inte heller att göra något speciellt med tomten även om det finns fantastiska förutsättningar till det. Målsättningen är att bli klara och det så fort som möjligt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Är djupt imponerad. Blev tvungen att läsa alla inlägg från början till slut. Satt precis innan och kände mig oroad inför att jag och min sambo har köpt en trea där allt ska rivas ut och byggas om. Det kändes som ett stort projekt...nu känns inte det så jobbigt längre =) Ert hus blir SÅ fint!

Mamma Anka sa...

Det låter som ett bra beslut - att rulla ut mattan och bli klar. :)
Trädgården kan ni ju pyssla med nästa år, och året där på osv...

Lycka till!

Anonym sa...

Ni har ju tid att ta trädgården längre fram. ni har väl tänkt att bo kvar några år iallafall =) Superfint blir det iallafall! Är djupt imponerad av allt ert arbete.
Kram Angelica

Anonym sa...

Har självklart kikat in på er blogg lite då och då - under en lång tid - och beundrat ert hårda arbete med huset. Otroligt fint hus ni har byggt.
Blir därför lite fundersam när ni skriver under "På Gång" - Sälja???!! Vaa, ska ni flytta? Ni som nääästan är i hamn med allt - "bara" trädgården o lite småfix kvar.

Lycka till med allt!