12 juni, 2009

Transporter

Maria tog ledigt från jobbet idag för att heminrednings-shoppa. Hennes stora kap var viktiga detaljer till köket och lite smått till badrumet. Inte nog med det, hon fastnade på Blomsterlandet också och hade massor av spännande växter med sig hem att sätta i rabatterna. Bland annat hade kon köpt en underbar blålila allium, Robban hade bett om att få en sådan.

Medan Maria skötte inköpen var Robban och hans bror och ordnade jord till surjordsrabatten, nu är den jordfylld och redo för plantering. Det har regnat en del idag och det är konstigt nog bra, det hjälper oss att vattna igenom joren ordentligt. Tyvärr räcker inte regnet utan vi måste blöta igenom jorden ordentligt innan vi stoppar ner några växter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inga uppdateringar med bilder på hur rabatten vart? Eller gav ni upp för regnet? Det skulle vara er olikt. /M

Robban sa...

Ja, vi chockar med att vara annorlunda. Vi hade fullt upp med att få ut de köpta växterna och de vi fått och sedan kom regnet. Och regnet fortsatte hela helgen. Nu står blommorna i sina krukor på ungefärlig plats i rabatten och det är inte mycket att visa upp på bild. Du behöver inte oroa dig, bilder kommer så snart vi tagit plantorna ur krukorna.