06 oktober, 2009

Murspis bland annat


Idag kom företaget för att göra klart murspisinstallationen. Företaget skriver vi för att det verkar som om hela firman kom för att göra klart gemensamt. Förra gången vi fick besök var de bara två, idag kom det hela fyra personer. Det var full aktivitet i hela huset. Medan någon jobbade med spisen i salongen var några på övervåningen och monterade skorstenen medan en var på taket och monterade takstege och taksteg. Full fart med andra ord. Det enda som återstår innan vi målar spisen är att vi får den besiktigad av sotaren och att vi eldar ur den rejält några gånger.

När det var som mest aktivitet i huset kom en målare och knackade på dörren. Vi hade pratat med honom tidigare men på grund av ett missförstånd visste vi inte att han skulle komma just idag. Turligt nog var vi hemma när han kom för att hjälpa oss med taket i vinterträdgården. Han har nu snabbt spacklat en första gång och kommer att vara helt klar innan helgen. Ja, det hävdar han själv i alla fall.

Hur som helst så har vi återigen kommit en bra bit på väg.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan man ge ris måste man kunna ge ros lika att kunna ta det.

Fredrik sa...

Ser grymt fint ut!

Robban sa...

@ Anonym Visst har du rätt i det du skriver men vi förstår inte riktigt vad du syftar på.

@ Fredrik Vi har nog inte själva fattat hur fint det kommer att bli när allt är helt klart. Vi misstänkte från böran att det skulle bli bra men ju mer man tittar på skapelsen desto mer bra känns det.