22 april, 2010

Länge sedan sist

Nu var det länge sedan vi skrev ett inlägg på bloggen. Det kommer alltid saker emellan och rent krasst har vi inte haft så mycket att rapportera. Vi kan inte tänka oss att ni kan vara jätte-intresserade av att Robbans chilis frodas och är omplanterade och Marias pelagonsticklingar verkar ha tagit sig allihopa och därmed överlever.

Kring helgen som snart är här kommer det däremot att hända nya spännande saker. Vi kommer att påbörja två nya projekt inomhus och säkert ett och säkert något utomhus också. Inne ska vi sätta klinker i vinterträdgården i början av nästa vecka och bygga in skorstensröret på andra våningen. Inbyggnaden har vi tänkt ska ha en inbygd hylla för våra DVD och Bluray-filmer och vara inklädd i dekortegel har vi tänkt oss. Vi publicerar bilder vart efter det finns något att visa.

Utomhus ska vi bygga trappor framför de två ingångarna, idag har vi gamla EUR-pallar och det ser fruktansvärt ut. Medan verktygen och materialet är framplockat funderar Robban på att snickra ihop ett avlastningsbort till sommarens grill-aftnar. Mer om allt vi tänkt dra igång vart efter med andra ord, välkommen åter.

Inga kommentarer: