01 maj, 2012

Porchetta

Förutom att jobba vidare med vårbruket och alla andra sysslor lovade vi 'smakfulla bilder', nu kommer de. Robban testade att istället för på en plåt i ugnen att tillaga en Porchettra på rotisseriet på grillen. Så här såg den ut innan den sattes in i grillen.



Robban gjorde sitt bästa att hålla grilltemperaturen mellan 200 och 250 grader men det var inte lätt vinden var inte konstant. Ena stunden blåste det lätt för att nästa vara helt vindstilla. Under grillningen såg Porchettan ut såhär.



Efter drygt två timmar på grillen hade den uppnått 70-graders innertemperatur och togs därför av grillen. Medan den låg under folie och vilade passade vi på att duka och städa undan grillverktygen. Den avnjöts tillsammans med
ugnsstekta klyftpotatisar, sås och en härligt kall öl.


1 kommentar:

Anonym sa...

great issues altogether, you just received brand new reader. What could you recommend in regards to your post that you just made some days in the past? Any positive?