17 oktober, 2012

Dags att avsluta projekt?

Den senaste tiden har vi börjat irritera oss. Irritera oss på oavslutade projekt, stora som små. De liksom sticker i ögonen allt mer.
Förutom lite mindre saker som att sätta upp de sista listerna i vinterträdgården och gardiner i salongen är det också frågan om större saker. Okej, de är inte jättestora men ändå. Det är frågan om att göra klart skorstensinbyggnaden i TV-rummet på andra våningen. Vi måste låta någon bygga en bokhylla och vi måste sätta upp vårt fusktegel. Vi måste klä in den så att säga.

Sedan finns det kablar som måste dras och framförallt också dölja. Vissa kan vi själva göra jobbet med, högtalarkablar. Andra måste en elektriker göra, elkablar i vinterträdgården och matning ut på altanen.

Nog är det många som vet precis hur det är. Man har gjort så mycket, i vårt fall byggde vi ett hus från grunden, och så snubblar man precis innan målsnöret. Det är alltid det sista lilla som är kvar. Om det är så att man resonenerar att man kan ta det senare, det är ju så lite, eller vad det nu är. Det sista lilla, det är det det hänger på.

1 kommentar:

Moa sa...

Känner igen det, har också en hel del oavslutade projekt där hemma! =/