03 juni, 2006

Ett kärt återseende

Idag, äntligen, kom vi iväg till bygget igen. Vi var nyfikna på att se vad som hade hunnits med under de dagar vi inte varit på plats. En kompis som bor i närheten hade berättat för oss att yttertaket såg ut som ett datagenererat mönster, vad det nu skulle betyda, och det gjorde oss inte mindre nyfikna. Bilden visar vad vi såg och visst hade vår kompis rätt?

Snickarna har hunnit med rätt mycket på de få dagar som vi inte varit närvarande. De har som bilden ovan visar hunnit läkta upp en långsida, den andra är halvfärdig. De har hunnit att sätta upp glesen på innertaken, både uppe och nere. Det vi märke av mest var att de har hunnit "skräpa ner" också.

Vi kavlade upp ärmarna och städade av utanför huset idag. Vi sorterade soporna i de kontainrar som finns på återbruket. Efter någon timmes jobb fick vi besök av Marias syster och hennes familj. När de tittat klart var det bara att fortsätta med städningen, nu på insidan. Våra sopsäckar tog slut så vi gjorde bara högar inne i huset, det blir en tur dit imorgon för att ta bort högarna och för att köra bort alla säckar med sopor.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det blir bara vackrare och vackrare erat hus. Kul att följa erat bygge så man ser vad man har att vänta sig själv i veckan när vårat hus ska resas.
Lycka till i fortsättningen
(lier) byggahusforum