19 augusti, 2006

Aj, oj

Det är märkligt hur bara en veckas kontorsarbete kan göra en ovan och känslig för tyngre fysiska aktiviteter. Facit efter en dag är ömmande händer, sönderrivna knän, blåmärken på smalbenen, spackel och sågspån i ögon, näsa och mun.

När vi kom till huset fick vi se en början till vårt kök. Det är långt ifrån klart men det är ändå jättekul att se och att försöka föreställa sig hur det kommer se ut när det är färdigt. Snickaren har gett oss mycket att tänka på, en del att ordna men också mycket goda råd.

Vi fick besök av Tina och Erik på bygget idag. Tina har vi inte träffat på jättelänge och Erik, ja honom har vi aldrig träffat. Tina fick en "grand tour" av ägorna medan Erik sysselsatte en av oss. Vi hoppas att ni snart kommer och hälsar på oss igen, då kanske Erik kan springa omkring själv på vårt "barnvänliga" golv ;)

Taket till vinterträdgården har varit en av dagens stora arbetsuppgifter. Även idag kom vi inte så långt som vi hoppades men jösses vad kul vi hade. Dagens byggande var en blandning av Plankan, Pang i bygget och Papphammar. En aningens frustrerande för Robban men Maria hon skrattade så hon kiknade. Totte har varit till enorm hjälp idag igen, tack Totte. Maria har arbetat invändigt idag med spackling och slipning. Invändig görs det stora framsteg och det känns som om tapetseringen inte ligger allt för långt fram i tiden.

Inga kommentarer: