29 augusti, 2006

Sextusen

Idag klockan 08:31 hade vi vår sextusende besökare. Det var en besökare som länkades till oss från Snäckhusets hemsida.

Detta betyder att vi på knappt en månad haft två tusen unika besökare, jättekul. Att så många är intresserade sporrar oss till att fortsätta skriva inlägg.

Det som är lite "märkligt" är att alla dessa besökare till trots så är det väldigt glest mellan kommentarerna till våra inlägg.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk, alla tycker att det är roligt att läsa om hur ni sliter och arbetar, men alla vi läsare är för slöa för att ens lyfta handen från musen till tangentbordet och skriva några ord! Jag läser med nöje och tycker det är jättespännande att följa ert bygge!

Robban sa...

Tack Linnea att du tycker att det är kul att läsa om hur vi våndas. Skämt å sido, det är kul att du uppskattar vår blogg. Det är det som gör det värt att skriva nästa inlägg.

Anonym sa...

Hej! Ni ser ut att få ett jättefint hus. Jag och min fru har precis köpt en tomt i Irsta (asarnas väg etapp II). Det verkar vara ett trevligt område. Vi ses!

Mvh, Marco

Robban sa...

Vad kul att blivande grannar hör av sig på bloggen. Ni får ta och komma förbi och säga hej och så kan ni få ta er en närmare titt om ni vill.

Anonym sa...

Ja det gör vi gärna. Vi ses!