30 november, 2006

Ljuset i slutet av...

Ja, det känns som om vi börjar ana ljuset i slutet av tunneln. Slutbesiktningen närmar sig med stormsteg och huset börjar för varje dag allt mer likna ett färdigt hus.

Vi vill passa på att tacka för de kommentarer som vi fått på bloggen den senaste perioden. Det har varit både uppmuntrande och glädjande att se att läsa dem. Fortsätt gärna att kommentera, vi ska försöka svara efter bästa förmåga.


Alla rum på övervåningen är nu tapetserade, även arbetsrummet nere var klart igår kväll. Trappan ligger nu i tre sektioner på golvet och ska sättas upp inom kort. Hoppas för allt i världen att snickarna är så medvetna så att de täcker trappen med mjölkpapp när de fått upp den. Det vore ju ytterst tråkigt om det första som hände var att den blev skadad

7 kommentarer:

Anonym sa...

Skriv en STOR lapp om att de ska skydda trappan!
Hanverkare är inte alltid den smartaste av varelser... :-)

Anonym sa...

Hejsan!

Mjölkpapp låter för klent att täcka trappan med. Tänk på att hantverkarna går inne med skor. Skulle rekommendera mazonit eller skumplast.

// Christel

Robban sa...

Anonym har rätt, det är inte alltid hantverkare gör det man ber dem om. Jag undrar hur vi skulle få dit masoniten, det skulle bli ett väldans jobb att skära, passa in och fästa. Skumplast låter enklare. Menar du frigolit Christel eller menar du bubbelplast?

Anonym sa...

Hej!
Har varit utan bredband hela helgen.... totalt handikappad blir man ! Det visade sig att jag kommit åt modemet och ställt den på stand-by! Oooops.

På "riktiga" byggen skär vi till mazonit till stegen och fäster med gul byggtejp (lämnar inga märken) men vi täckte våra trappor med skulplasten som trappan levererades i, samt fäste med gul tejp. Har uppdaterat sidan så nu kan ni se trappan!

// Christel

Robban sa...

Men Christel, om jag tolkar det du skrev så betyder det alltså att ni inte har ett riktigt bygge? ;)

Anonym sa...

Man kan använda gamla trasmattor för att skydda trappan.

Robban sa...

Det där var faktiskt inte ett dumt tips. Tack "anonym".