30 mars, 2008

Avslöjandet


I natt ställde vi fram klockan en timme till sommartid, ni har väl inte glömt att ställa om alla era klockor? Det märks sedan ett tag tillbaka att det är ljust längre och framförallt de senaste dagarna har man kännt våren i luften.

Det finns en liten ramsa för att komma ihåg hur det är man ska ställa om klockan, om det är framåt eller bakåt en timme. På våren ställer man fram utemöblerna och därför ställer man fram klockan. Vi har inga utemöbler ännu så vi ställde fram den nya grillen istället. Robban har varit som ett barn som har fått en rolig leksak sedan han fick lägga vantarna på grillen igår kväll. Grillen monterades vid första bästa tillfälle och både handböcker och diverse hemsidor har lästs sent in på natten. Efter lite kompletterande köp av tillbehör idag så kunde våren äntligen invigas med att stickan så att säga sattes till brasan.

Resultatet blev delikat. Diverse olika kött och korvar grillades samtidigt som även rotselleri, palsternacka, rödbetor, kålrötter, morötter och svartrötter rostades på en för ändamålet avsedd tillbehörsplåt. Med ett kraftigt rött vin så smakade det helt underbart. Det enda som fattades var en altan.

Inga kommentarer: