30 april, 2008

Leka plåtniklas

Med lite tur är det bra väder imorgon, tillräckligt bra för att man ska vilja stå på en stege och jobba i alla fall. Vi ska med gemensamma krafter försöka oss på att vara plåtarbertare och montera takavvattning på garaget. Förhoppingsvis så går det vägen. Det betyder att vi på lördag, återigen om vädret tillåter, kan montera fotplåtar. Detta betyder att vi är ytterligare ett steg närmare att lägga takpannor på garaget. Jösses, nu går det riktigt fort fram.
I helgen är det också dags att deklarera. Det betyder att förutom att fylla i den ordinarie deklarationsblanketten ska vi traggla oss igenom blankett K6.1 och K6.2, mindre roligt. Vi vill passa på och påminna er alla om att deklarera och tänk också på vilka uppgifter ni deklarerar..... ;)

3 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Hei!

Så flott blogg dere har! Mange fine bider og mye inspirason å hente! Har nettopp vært gjennom en byggeprosess selv. Vet hvor hektisk det kan være til tider! Lykke til videre! Jeg skal følge bloggen!

Er det ok å linke?

Anette

Robban sa...

Hej Anette

Vi har följt din blogg också och gett dig bästa betyg på vibyggerhus.se. Vad roligt att du uppskattar vår blogg och visst, det går alldeles utmärkt att länka. Det är bara roligt.

Anonym sa...

Jag avundas din förmåga att publicera underbara artikel om www.husihelvete.se ville bara säga att jag gillar det här!