09 februari, 2010

Sju nya bebisar

När Maria kommer hem från jobbet idag kommer hon att få en överraskning.

Förhoppningsvis så läser hon inte bloggen innan hon åker från jobbet och då kommer hon inte att veta att sju små överraskningar väntar på henne. Var och en av de sju har ett namn, de heter Attar of roses, Sören, Klaas, Fiona, Pandora, Nico och Wittje. Självklart är det pelargoner som väntar henne, vi får se hur hon kommer att reagera. Förhoppningsvis väldigt positivt.

1 kommentar:

Matilda sa...

Är du duktig på blogg-design?? Kika in på min blogg då! Om du kan tänka dig att hjälpa mig få en ny och fräsch så får du en länkning på min blogg i varje inlägg i en veckas tid.

Eftersom jag har några hundra st läsare per dag + att jag uppdaterar ca 5 gånger dag så ger det dig otrolig reklam för din egen URL!

Ha det fint, kram!:)