28 december, 2010

Limbo

Vi har firat julen, firat den rejält. Vi har ätit mycket god och mycket av den goda maten som står på bordet såhär års. Själva har vi inte riktigt kunnat hålla oss, snarare Robban. Han har ugnsstekt en vildsvins-skinka och grillrökt en vanlig julskinka.

Nu befinner vi oss i ett mellan läge. Läget mellan jul och nyår. Nyåret kommer att firas med fest, läcker mat och lite dricka till hos oss. Vi har redan kommit på en plan för vad vi ska laga och det är på pappret en bra plan. Vi kan skvallra lite mer om vår plan precis innan eller strax efter nyåret. Robban har varit och köpt sig en fin kalkon, det följde med lite annat smått och gott också. Det blir lätt så när det ska handlas Hagbygård Fågelfarms butik i Västerås. Kalkonen ska läggas i lake och sedan rökas. Vi tänkte bjuda hit våra syskon och deras barn och bjuda på mat.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Vi letar efter någon fin mosaik till vår badrum och hittade er mosaik som ni har i köket. Fint! Vad är det för märke och vad heter det? Var har ni köpt det och vad kostar det? Funkar det att ha på golv? Vet ni vad det finns i för mått?

Sen såg vi också klinkern ni har i badrummet i duschen. Samma frågor som ovan.


Vi blir jätteglada för svar från er, om ni vill kan ni maila på ninaochbo@bredband.net.

Tack för hjälpen!

Nina och Bosse